Lépjen kapcsolatban velünk

Felújítják a városi sportcsarnokot Füzesabonyban

Felújítják a városi sportcsarnokot Füzesabonyban

Felújítják a városi sportcsarnokot Füzesabonyban

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Magyar Kézilabda Szövetség Csarnokfelújítási Programjában újul meg a füzesabonyi sportcsarnok. Az elnyert, több mint 300 millió forintból kicserélik a tetőszerkezetet, a fűtési és a befúvó rendszert.

Több mint 300 millió forintot nyert el Füzesabony Város Önkormányzata a Magyar Kézilabda Szövetség Csarnokfelújítási Programján a sportlétesítmény korszerűsítésére. Kicserélik a tetőszerkezetet, a fűtési és a befúvó rendszert.

Nagy Csaba polgármester elmondta – a felújításra azért volt szükség, mert a fűtési és a befúvó rendszer már elavult, a tető pedig több helyen beázott. Hozzátette azt is, a kivitelezést teljes mértékben az MKSZ intézi.

A munka már elkezdődött a fűtési rendszer modernizálásával. A tervek szerint szeptember 16-án kezd hozzá a kivitelező a tetőszerkezet cseréjéhez, ez azt jelenti hogy a felújítás ideje alatt a küzdőteret nem lehet használni edzésekre, meccsekre, valamint testnevelés órákat sem tarthatnak a telekis diákoknak. A sportklub az edzéseket és a hazai mérkőzéseket a munkálatok idejére más települések sportcsarnokaiban oldja meg.

A felújítás a tervek szerint 2023. márciusára fejeződik be, de az önkormányzat kérte, hogy még idén kerüljön erre sor.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL