Lépjen kapcsolatban velünk

Nem főtt meg a Debrecen(i) a sportcsarnokban

Nem főtt meg a Debrecen(i) a sportcsarnokban

Nem főtt meg a Debrecen(i) a sportcsarnokban

Ez a cikk több, mint 1 éve és 10 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.
Magabiztosan kezdett a Füzesabony női kézilabdacsapata a debreceni fiatalok ellen az NB II-es bajnokság szombati játéknapján.

A 10. perben már 7:3 volt  hazai előny a remek leindításoknak és a pontosan befejezett akcióknak köszönhetően, bár a csarnokban nagy volt a hangzavar ennek ellenére az abonyi lányoknál a félidő utolsó harmadára beállt a gólcsend, 9:8. Tamás Tamás edző időkérése után úgy tűnt hogy helyére kerültek a dolgok, de a könnyelmű hibák miatt csak 3 gólos előnnyel mentek felfrissülni a füzesabonyiak.

A folytatás első három percében még az öltözőben “maradt” a hazai gárda, a debreceniek három gyors góllal kiegyenlítettek, 17:17. Egy teljesen más vendégcsapatot láthattak a kilátogatók a második félidőben. Remek védekezéssel, tökéletes befejezéssel tartották magukat a fiatalok a meccsben. A 45. percben még mindig döntetlen volt az állás 23:23, aztán úgy tűnt, hogy a rutin hozza meg a győzelmet. De hiába lőtt zsinórban három gólt Kállai Gabriella, a debreceniek továbbra is ott loholtak az FSC nyakán, 27:27. A végére kicsit elfáradt a hajdúsági gárda,de meglepetésre így is elvitte az egyik pontot.

Füzesabonyi SC – DVSC U22     29:29      (17:14)

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL