Lépjen kapcsolatban velünk

Nem jött ki a fiával a füzesabonyi férfi. Seprűnyéllel ütötte gyermekét

Nem jött ki a fiával a füzesabonyi férfi. Seprűnyéllel ütötte gyermekét

Nem jött ki a fiával a füzesabonyi férfi. Seprűnyéllel ütötte gyermekét

Ez a cikk több, mint 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Megesik, hogy az együtt lakó családtagok között idővel oly mértékben feszültté válik a viszony, hogy egyikük erőszakos magatartást tanúsít a másikkal szemben. Az, aki erre vetemedik, szigorú, akár szabadságelvonással járó büntetésre is számíthat.

A Füzesabonyi Járási Ügyészség akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntettével vádol egy 59 éves, korábban embercsempészés miatt elítélt férfit, aki a vele lakó 26 éves fiát bántalmazta közös füzesabonyi otthonukban.

A sértett és a vádlott között részben a közös lakáshasználat, részben féltékenység miatt alakult ki haragos viszony, ami 2020-ban, újév hajnalán vezetett tettlegességhez, miután a fiú – aki szilveszter éjjelén ittas állapotba került – lefeküdt aludni az egyik emeleti szobában. Az apja röviddel később utána ment, és előbb dühödten földhöz vágta a helyiségben lévő tévét, majd ököllel ütlegelni kezdte az ágyon mélyen alvó gyermekét, akinek ettől kiserkent a szájából a vér. A fiú erre már felébredt ugyan, de menekülni nem tudott a további támadás elől, melynek során az apja egy seprűnyéllel addig verte, amíg el nem törött rajta a farúd. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A járási ügyészség a vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság börtönbüntetést szabjon ki a vallomástételt gyanúsítottként megtagadó elkövetővel szemben, emellett rendelje el a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetésének a végrehajtását is.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL