Lépjen kapcsolatban velünk

Online ügyfélszolgálat indult a családtámogatások még egyszerűbb megismeréséhez, igénybevételéhez

Online ügyfélszolgálat indult a családtámogatások még egyszerűbb megismeréséhez, igénybevételéhez

Online ügyfélszolgálat indult a családtámogatások még egyszerűbb megismeréséhez, igénybevételéhez

Ez a cikk több, mint 3 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Online ügyfélszolgálat indult a családtámogatások még egyszerűbb megismeréséhez, igénybevételéhez. Az új szolgáltatás a csalad.hu weboldalon át az ügyfélpont menüpont alatt érhető el.

Az érintettek online ügyfélszolgálaton kaphatnak gyors és szakszerű válaszokat otthonteremtési és családtámogatási kérdésekben.

A családok jelenleg több mint harminc támogatási formát vehetnek igénybe, amelyekről immár videóbeszélgetésben is tájékozódhatnak. Az új szolgáltatás a csalad.hu oldalon, az ügyfélpont menüpont alatt érhető el.

Az online megbeszélésen az érdeklődőket a Családbarát Magyarország Központ ügyfélpontjának felkészült szakemberei segítik eligazodni a támogatási formák között: információt nyújtanak az elérhető lehetőségekről, a jogszabályi feltételekről és az ügyintézés folyamatáról is. Az online videóbeszélgetéshez 9 és 15 óra közötti időpontot lehet foglalni, hétfőtől csütörtökig.

Az érdeklődők 45 perces időkeretben, a Teams rendszerén keresztül tehetik fel kérdéseiket. Regisztrálni ide kattintva lehet, ahol néhány adat és a tájékoztatás témájának megjelölésével foglalható időpont.

Emellett továbbra is működik a Családbarát Magyarország Központ Ügyfélpontjának e-mailben elérhető szolgáltatása, amellyel már egy éve gyors és közérthető válaszokkal segítik a családtámogatási formák iránt írásban érdeklődőket.

Az érintettek rendelkezésére állnak a fővárosi és megyei kormányhivatalok családtámogatási ügyfélszolgálatai és a kormányablakok is, valamint hívhatják a Magyar Államkincstár telefonos ügyfélszolgálatát is, ahol a továbbiakban is tájékoztatást kaphatnak a családtámogatások igénybevételérő.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL