Lépjen kapcsolatban velünk

Pajtók Gábor: Nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldalra!

Pajtók Gábor: Nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldalra!

Pár nap alatt mintegy kétezren támogatták aláírásukkal a választókerületben a Stop Gyurcsány, stop Karácsony petíciót – számolt be róla a térség polgármestereivel közösen tartott tájékoztatóján Dr. Pajtók Gábor a Fidesz Heves megye 1. számú választókerületének elnöke. Hangsúlyozta, véleménye szerint nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldalra, nem engedhetjük meg, hogy újra tönkretegyék hazánkat, szegénységbe taszítsák az embereket. A jövő héttől kezdve, mintegy 200 önkéntes segítségével keresik föl a választópolgárokat, annak érdekében, hogy kifejezhessék véleményüket a témában.

Közel három hónapja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök megbízta Heves megye 1. számú választókerületi elnöki tisztségével. Mint mondja, az azóta eltelt idő számára rengeteg tapasztalatot hozott, minden választókerületi polgármesterrel felvette a kapcsolatot és átnézték az aktuális ügyeket és beszéltek a jövőben szükséges fejlesztésekről is.

Erős szövetség a miénk, mert egy erős hit, mégpedig a jövőbe vetett hit tarja össze, mi nem szól másról, mint arról, hogy olyan Magyarországot építsünk, amit büszkén tudunk hátrahagyni az utódainknak. Ezért gondolom azt, hogy nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldalra, nem engedhetjük meg, hogy újra tönkretegyék hazánkat, szegénységbe taszítsák az embereket. Ne felejtsük el, egyszer már megtették!

-jelentette ki Dr. Pajtók Gábor választókerületi elnök.

Hozzátette azt is, hogy nem felejthetjük el a hazugságokat és az adócsökkentési ígéreteket, amit aztán adó- és rezsiemelések követtek, a családi adókedvezmény megkurtítását, és a 13. havi juttatások elvételét sem, Heves megyében a Hospinvest esetét sem, ami a DK elnökéhez köthető, ezért indítottuk el a Stop Gyurcsány, stop Karácsony petíciót.

Pár napja kezdték el utcai standolással a támogatói aláírásokat gyűjteni, eddig mintegy kétezren fejezték ki egyetértésüket. A jövő héttől kezdve, mintegy 200 önkéntes segítségével minden választópolgárt felkeresnek annak érdekében, hogy kifejezhesse véleményét a petícióról. Mint mondta, kéri azokat, akik nem kívánják megélni a Gyurcsány korszakot még egyszer, azok írják alá a petíciót.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL