Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Mária

Sötét
Fény

Plusz források igényléséről döntött a képviselő-testület

Plusz források igényléséről döntött a képviselő-testület

Plusz források igényléséről döntött a képviselő-testület

Ez a cikk több, mint 4 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Kilenc napirendi ponttal tartott rendkívüli ülést Füzesabony Város Önkormányzatának képviselő-testülete hétfőn. A grémium döntött projektekhez szükséges plusz források igényléséről, ingatlanvásárlásról, valamint elfogadták az Integrált Településfejlesztési Stratégia megalapozó vizsgálatát.

Az első két napirendi pontban költségnövekmény igénylésről döntött a testület, elsőként a “Lépj egyet előre” programhoz igényelnek 41 millió forintot, ugyanis a közbeszerzésen a legkedvezőbb ajánlat is meghaladta a rendelkezésre álló összeget. Plusz támogatást, 73,5 millió forintot igényeltek a kivitelezői ajánlat alapján a “Bölcsődei fejlesztés Füzesabonyba” projekthez. Ehhez korábban a tervezői költségvetés alapján már kértek támogatást, azt most visszavonták és helyette a kivitelezői tervek alapján nyújtják be az igénylést.

Pusztaszikszói ingatlanvásárlásról is döntöttek, mely egy útfelújításhoz szükséges. Engedélyezte a grémium, hogy 400 négyzetmétert használatba vegyen a Széchenyi István Katolikus Általános Iskola a szomszédos parkból, ugyanis a tavasszal a Kossuth út felőli udvaron megépült egy kültéri kézilabda pálya, így az egyéb szabadidős tevékenységükhöz kisebb lett a területük.

Elfogadta a testület az Integrált Településfejlesztési Stratégia megalapozó vizsgálatát, valamint 100 millió forint értékben folyószámlahitelt vesznek fel a működési kiadások biztosítására, valamint a pályázati költségekhez.

150 ezer forint támogatást igényelt a Füzesabonyi Könyvtárbaráti Társulás dokumentumok tárolásához szükséges eszközök vásárlásához.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL