Lépjen kapcsolatban velünk

Tűz a Pikopackban

Tűz a Pikopackban

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Szombaton délután tűz keletkezett egy füzesabonyi üzemépület technológiai kéményében, mely átterjedt a tetőszerkezetre is- tájékoztatta portálunkat Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a tűzesethez, a füzesabonyi, a mezőkövesdi, az egri és a hevesi hivatásos, valamint a füzesabonyi önkéntes tűzoltó egységek érkeztek a helyszínre, akik tűz tovább terjedését és elhatalmasodását meg tudták akadályozni. A mintegy nyolcvan négyzetméterre kiterjedő tüzet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral eloltották, majd nagy teljesítményű ventilátorokkal a csarnokot átszellőztették. A tűz keletkezésekor az épületben tizenegy ember tartózkodott, mindannyian időben elhagyták az épületet.

A hétvégén egyébként összesen 36 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási központjába. 7 tűzesethez és 25 műszaki mentéshez kérték a tűzoltók segítségét. A beavatkozást igénylő esetek mellett 4 téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL