Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jeromos

Sötét
Fény

Új quaddal bővült a füzesabonyi önkéntes tűzoltók járműparkja

Új quaddal bővült a füzesabonyi önkéntes tűzoltók járműparkja

Új quaddal bővült a füzesabonyi önkéntes tűzoltók járműparkja

Ez a cikk több, mint 2 éve és 9 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Kedden egy új quaddal  és a hozzá tartozó utánfutóval bővült a Füzesabonyi Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület járműparkja. A helyi szervezet aközött a 42 önkéntes mentőszervezet között volt, akiknek munkavégzését az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság támogatta uniós forrásból.

Az 42 darab összesen mintegy 200 millió forint értékű járműveket a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében szerezte be a katasztrófavédelem, a Füzesabonyba érkezett jármű és az utánfutó értéke megközelíti a 3,5 millió forintot.

Az önkéntes tűzoltóknak a járművet Plachi Péter tű. ezredes, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató helyettese és Koós Zoltán alezredes, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság polgári védelmi főfelügyelője adta át.

A quad ideális többcélú beavatkozó eszköz az önkéntes polgári védelmi szervezetek számára. Kialakítása, technikai paraméterei szélsőséges időjárási és terepviszonyok között is lehetővé teszik a kárhelyszínek megközelítését, képesek nehéz terepviszonyok között, kevésbé teherbíró talajon, valamint meredek emelkedőkön is közlekedni.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL