Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jeromos

Sötét
Fény

Védettségi igazolvánnyal látogathatóak a mérkőzések a sportcsarnokban

Védettségi igazolvánnyal látogathatóak a mérkőzések a sportcsarnokban

Ez a cikk több, mint 2 éve és 4 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A koronavírus járvány az élet minden területére hatással van. Annak érdekében, hogy szeretett sportágunkat élvezhessük, mindannyiunknak felelős magatartást kell tanúsítania, ebben kérjük az Önök közreműködését is! A hatályos jogszabályok alapján a sportcsarnok látogatását az alábbi járványvédelmi tájékoztató szabályozza.

A sportlétesítményt a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a versenyengedéllyel rendelkező sportolók látogathatják. A személyazonosságot hatóság által kiállított arcképes igazolvánnyal igazolni kell. A sportrendezvényeken részt vehetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők.

A csarnokban az edzést végző vagy játékban lévő játékosok és a hivatalos személyek kivételével a maszk használata mindenkinek kötelező! A csarnokba beteg vagy tünetekkel bíró személynek belépni tilos! A belépés előtt lázmérés kötelező, 37,5 fölötti testhőmérséklet esetén a belépés nem engedélyezett. A nézőknek belépni csak a maximális helyek függvényében szabad. Csak a kijelölt helyekre szabad leülni, állva szurkolni nem szabad. A csarnokba belépés előtt alapos kézmosás vagy kézfertőtlenítés szükséges. A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus (pl. kézfogás, pacsizás) nem megengedett.

Továbbiak Koronavírus kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL