Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jeromos

Sötét
Fény

Juhász Sándor ismét nagyot futott!

Juhász Sándor ismét nagyot futott!

Juhász Sándor ismét nagyot futott!

Ez a cikk több, mint 4 éve és 2 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az UPC Mobil Ultra Tisza-tó 111 tókerülő versenyen 111 kilométer teljesítése várt az indulókra. A rajtnál ott állt Juhász Sándor füzesabonyi ultrafutó is, aki 11:59:28 idővel ért célba a mezőnyben a 17.-ként, kategóriájában pedig 13. lett!

Íme a beszámolója a versenyről:

„ A versenyt a füzesabonyi Szent Flórián Tűzoltó Egyesület, és a Team Miki csapat tiszteletére futottam !

Héten délutános voltam,így a pihenés nem volt tökéletes a rajt előtt. Kiss Attila jóvoltából gazdagabb lettem egy pöpec éremtartóval. Máris jobb hangulatom lett Rajtzónába belépve gyors pacsi,pár jó szó mindenkinek. Ismét kísérő nélkül indultam ezen a versenyen. frissítésen nem agyaltam sokat. Pár szem sótablettán,és 3 db energia gélen kívül semmit nem vittem magammal. A folyadékot a szépen elosztott frissítő állomásokon pótoltam. Ezeken a pontokon volt jég is,ami ilyen melegben nagy segítség! Elején próbáltam izóval frissíteni,de gyorsan fel is kavarta a gyomrom. Váltottam víz és kólára. Szilárd kaja nem is kellett. Szépen fogytak a kilométerek. Dinnyésháton pedig várt a család,és a Szent Flórián önkéntes tűzoltó csapat. esett a biztatásuk! Mert kezdett egyre melegebb lenni. A gáton nem volt árnyék,a térdem is vacakolt. Féltávnál mégis egész jó idővel álltam,ami nagyon meglepett. Jó döntésnek bizonyult a kőkemény júniusi felkészülés./Amikor tudtam,11-12-13 óra között indultam edzeni,a legnagyobb melegben./ Visszafelé Dinnyésháton tartottam egy rövid pihenőt. Citromos sört kértem

Kaptam is,egy jégkrém társaságában 😀 A szakaszok között egyébként próbáltam nem bele sétálni. Jól esett a futás. A tempóm picit vissza esett,de a térdem 70km után megjavult. Innentől semmi probléma nem volt. Célba érés után az egri Vastigrisek jöttek gratulálni! Ők a 4 fős férfi csapatok közül a 3.helyet szerezték meg. Szerintem még hallunk róluk!  Gratulálok az egri egyéni futóknak is,akik sikerrel teljesítették a távot! Jövőre ez a verseny biztos pont a verseny naptárban!

A verseny alatt sokat gondoltam a jótékony futásra.

Team Miki – duplán gyógyító kilométerek színeiben brutál kánikulában a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány által támogatott leukémiás, daganatos, csontvelő transzplantált és fogyatékkal élő gyermekekért, fiatalokért és családjaikért, Miki barátaiért futottam. Megérdemlik a támogatást,büszke vagyok hogy a csapathoz tartozom! A kilométereket ITT tudjátok megvásárolni, ha Ti is segíteni szeretnétek! Köszönöm!

Külön köszönet Szabó-Farsang Ildikónak, és Zsákay Tibornak! Nélkülük nem sikerült volna így a verseny!”

Fotók: facebook.hu

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL