Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Júlia, Rita

Sötét
Fény

Az árokban kötött ki a bódult sofőr Besenyőteleknél

Az árokban kötött ki a bódult sofőr Besenyőteleknél

A Füzesabonyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki bódult állapotban ült a volán mögé.


A vád szerint az autós 2022 nyarán a 33. számú főút Heves vármegyei szakaszán úgy ült a volán mögé, hogy szervezetében kábítószer, továbbá több ismert nyugtató hatóanyaga volt kimutatható. A nő ezen anyagok miatt a biztonságos járművezetésre alkalmatlan állapotban volt. A vádlott haladása során a gépjármű kormányát rángatta, szlalomozva és bizonytalan úttartással vezetett, több alkalommal áttért a szemközti sávba.


Az út végét az jelentette, amikor a nő Besenyőtelek előtt áttért az ellentétes irányú sávba, amit egy éles jobbra kormányzással próbált meg korrigálni, azonban ekkor teljesen elveszítette az uralmat a kocsi fölött, és a gépjárművel az árokban borult.


A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett. A nő a járművezetés során több KRESZszabályt is megszegett. A vád tárgya bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége. A Füzesabonyi Járási Ügyészség vádiratában kombinált büntetés, közérdekű munka mellett pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.


A nő manővereit egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL