Lépjen kapcsolatban velünk

Befejeződött az illegális szemétlerakó helyek felszámolása Füzesabonyban

Befejeződött az illegális szemétlerakó helyek felszámolása Füzesabonyban

Befejeződött az illegális szemétlerakó helyek felszámolása Füzesabonyban

Ez a cikk több, mint 2 éve és 5 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Leálltak a munkagépek, megtisztultak a kijelölt területek. A mai napon befejeződött a városban az illegális szemétlerakók felszámolása. A munkagépek az elmúlt a napokban 900 m3 hulladékot szállítottak el 9 helyszínről.

A megvalósítást az Innovációs és Technológiai Minisztérium az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. útján az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében a „Tisztítsuk meg az Országot!” című felhívásra benyújtott nyertes projekt támogatta. A pozitív elbírálást kapó 2021/TMOP/0037 azonosító számú pályázaton városunk 12.107.000 Ft-ot nyert el.

A pályázati felhívásnak eleget téve, elsődleges célunk az volt, hogy megállítsuk, megelőzzük az illegális hulladékok lerakását. Az ilyen módon lerakott hulladék szennyezi a környezetet és súlyos közegészségügyi veszélyeket is rejt magában. Környezetünk megóvása, egészséges életmódunk megőrzése, valamint tájvédelmi és tájképvédelmi szempontból is kiemelten fontos az illegális hulladéklerakók megszüntetése.

A megtisztított területek hozzájárulnak ahhoz, hogy a városban élők mindennapi komfortérzete javuljon, hogy egy szebb Füzesabonyban élhessünk. Ezért vigyázzunk és óvjuk környezetünket, hogy egészséges, tiszta, igényes és hulladékmentes világunk legyen!

Továbbiak Aktuális kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL