Lépjen kapcsolatban velünk

Benépesül az Ipari Park-bokrétaünnep a Tobroco Machinery Kft.-nél

Benépesül az Ipari Park-bokrétaünnep a Tobroco Machinery Kft.-nél

Ez a cikk több, mint 1 éve és 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Füzesabonyi Ipari Parkban már elkészült a csarnokszerkezet. A Tobroco Machinery Kft. a jövő év közepén költözteti át a gyártást Egerből Füzesabonyba.

Az október 19-én tartott ünnepségen Toine Brock holland tulajdonos is részt vett, aki 1996-ban alapította meg a családi válalkozását, ami minőségi TOBROCO-GIANT rakodógépeket és munkaeszközöket gyárt. A Troboco jelenleg 40 országban összesen 95-féle munkaeszközt tervez és állít össze, köztük ásókart és farönk fogót. A bokrétaünnepen Nagy Csaba polgármester kiemelte: Füzesabony kiváló adottságokkal rendelkezik az iparfejlesztésre, de az utóbbi 30 évben kevésbé használták ki a város kedvező fekvéséből adódó lehetőséget. A jelenlegi városvezetés kiemelt célja a munkahelyteremtés, ezért is pályáztak Ipari Park létesítésére. Ez most hozza meg első gyümölcsét, hiszen a közel 100 főt foglalkoztató Tobroco Machinery Kft. Füzesabonyt választotta.

Toine Brock elmondta : a munkaeszköz gyártás továbbfejlesztése érdekében indította el a csarnok építését, és hollandiai anyacég mellett a füzesabonyi üzem lesz a legnagyobb gyártóüzemük Európában. A cég számít a helyi munkaerőre is, ezért támogatni kívánják a REZSI-ben zajló szakképzést is.

A Tobroco 2022 tavaszi avatása után a bővülő gyártásukhoz keres CNC gépkezelőket, lakatosokat, hegesztőket oldószeres festőket, szerelőket és raktárosokat. Jelenleg az Egri Tobroco Machinery kft HR osztályán érdemes érdeklődni.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL