Lépjen kapcsolatban velünk

Benépesül az Ipari Park-bokrétaünnep a Tobroco Machinery Kft.-nél

Benépesül az Ipari Park-bokrétaünnep a Tobroco Machinery Kft.-nél

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Füzesabonyi Ipari Parkban már elkészült a csarnokszerkezet. A Tobroco Machinery Kft. a jövő év közepén költözteti át a gyártást Egerből Füzesabonyba.

Az október 19-én tartott ünnepségen Toine Brock holland tulajdonos is részt vett, aki 1996-ban alapította meg a családi válalkozását, ami minőségi TOBROCO-GIANT rakodógépeket és munkaeszközöket gyárt. A Troboco jelenleg 40 országban összesen 95-féle munkaeszközt tervez és állít össze, köztük ásókart és farönk fogót. A bokrétaünnepen Nagy Csaba polgármester kiemelte: Füzesabony kiváló adottságokkal rendelkezik az iparfejlesztésre, de az utóbbi 30 évben kevésbé használták ki a város kedvező fekvéséből adódó lehetőséget. A jelenlegi városvezetés kiemelt célja a munkahelyteremtés, ezért is pályáztak Ipari Park létesítésére. Ez most hozza meg első gyümölcsét, hiszen a közel 100 főt foglalkoztató Tobroco Machinery Kft. Füzesabonyt választotta.

Toine Brock elmondta : a munkaeszköz gyártás továbbfejlesztése érdekében indította el a csarnok építését, és hollandiai anyacég mellett a füzesabonyi üzem lesz a legnagyobb gyártóüzemük Európában. A cég számít a helyi munkaerőre is, ezért támogatni kívánják a REZSI-ben zajló szakképzést is.

A Tobroco 2022 tavaszi avatása után a bővülő gyártásukhoz keres CNC gépkezelőket, lakatosokat, hegesztőket oldószeres festőket, szerelőket és raktárosokat. Jelenleg az Egri Tobroco Machinery kft HR osztályán érdemes érdeklődni.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL