Lépjen kapcsolatban velünk

Benne hagyott slusszkulccsal lopott el két autót is egy káli férfi

Benne hagyott slusszkulccsal lopott el két autót is egy káli férfi

Benne hagyott slusszkulccsal lopott el két autót is egy káli férfi

Ez a cikk több, mint 6 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Benne hagyott slusszkulccsal lopott el két autót is egy káli férfi az elmúlt hétvégén, az egyiket Kálból, míg a másikat Füzesabonyból. A tulajdonosok szerencséje, hogy a rendőrök még azelőtt megtalálták mindkét járművet, mielőtt a tolvaj túladott volna rajtuk.

Egy káli nő tett bejelentést a rendőrségre, miszerint ismeretlen személy 2021. április 30-án az esti órákban az otthona előtt parkoló személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, majd azzal ismeretlen helyre távozott – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkaptányság.

Másnap egy füzesabonyi férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy a háza előtt, nyitott állapotban hagyott gépkocsiját a benne lévő indítókulccsal, készpénzzel, személyes irataival és egy telefonnal együtt ellopták.

Az adatgyűjtéskor kiderült, hogy mindkét gépjárművet ugyanaz a személy lopta el. A rendőröknek rövid időn belül sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt, akit még aznap gyanúsítottként hallgattak ki, melyen beismerő vallomást tett.

A férfi elmondta, hogy el akarta adni a gépkocsikat, de erre már nem volt lehetősége, mert a nyomozók hamarabb megtalálták, majd a lefoglalt autókat és értékeket visszaadták a tulajdonosuknak.

A 32 éves káli férfi ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság két rendbeli lopás, valamint közokirattal visszaélés bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL