Lépjen kapcsolatban velünk

Bessenyei Éva lett Heves megye DJP mentora a 2021-es évben

Bessenyei Éva lett Heves megye DJP mentora a 2021-es évben

Ez a cikk több, mint 11 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Digitális Jólét Program (DJP) alapvető célja, hogy mindenkihez eljuttassa az internetet, a digitális világot. A füzesabonyi Városi Könyvtár 2018-ban csatlakozott a programhoz.  Akkor kapták meg egy nyertes pályázat keretében, a laptopokat, telefont és egy nyomtatót, a program helyi felelőse pedig Besenyei Éva könyvtáros lett.

-2018-ban elvégeztem egy mentor tanfolyamot, azóta beszámolók formájában küldöm az elvégzett feladatokat Forgácsné Rita észak-magyarországi területi képviselőnek. A pandémia idején áttértünk a kétheti majd egy heti elektronikus beszámolóra. A programban már több tanfolyamot szerveztünk, és különböző digitális eszközöket használatát mutattuk be. 2021-ben egy 3D nyomtató került hozzánk, melynek működése nagy érdeklődést váltott ki a fiatal látogatóink között-avat be munkája részleteibe Bessenyei Éva.

2022.01.04-én a facebook DJP Mentorok Klubja oldalon Princz Attila hálózat vezető élő adásban hirdette ki, hogy kik lettek az elmúlt év legjobb DJP mentorai. Köztük volt Bessenyei Éva könyvtáros-mentort is , akit a  2021-es év  HEVES MEGYE DJP MENTORÁNAK választottak.

Gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk neki!

Továbbiak Kultúra kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL