Lépjen kapcsolatban velünk

Füzesabonyi emberölés: vádemelést javasolnak a rendőrök a 19 éves férfi ellen

Füzesabonyi emberölés: vádemelést javasolnak a rendőrök a 19 éves férfi ellen

Füzesabonyi emberölés: vádemelést javasolnak a rendőrök a 19 éves férfi ellen

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Tavaly nyáron holtan találtak egy 26 éves férfit füzesabonyi otthonában. A Heves megyei nyomozók vádemelést javasolnak a füzesabonyi emberölés gyanúsítottja ellen – írja a police.hu.

Mint arról korábban hírt adtunk, 2020. június 17-én 9 óra körül füzesabonyi otthonában holtan találtak egy 26 éves férfit. A helyszíni és a halottszemle adatai alapján idegenkezűség okozta a halálát. Adatgyűjtést követően a feltételezett elkövetőt azonosították a rendőrök, majd az elrendelt körözés alapján 2020. június 18-án az esti órákban a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a főváros X. kerületében elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható Sz. Gergőt, akit átadtak a Heves megyei nyomozóknak.

Az eljárásban eddig megállapítottak alapján Sz. Gergő az alvó férfinak egy késsel okozott halálos sérüléseket, azzal a szándékkal, hogy elvegye értékeit, ezért nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének elkövetésével gyanúsítják a 19 éves férfit.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Továbbiak Sziréna kategóriában

FEL