Lépjen kapcsolatban velünk

Idén is lesz Közlekedik a család vetélkedő

Idén is lesz Közlekedik a család vetélkedő

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság az idei évre is meghirdette a Közlekedik a család elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot. Ezúttal viszont Gyöngyösön lesz a megyei döntő. Már lehet jelentkezni a június 12-i megmérettetésre.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság – Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Sándor Autóház szervezésében a megyei döntő 2021. június 12-én (szombaton) 10 óra és 15 óra között kerül megtartásra Gyöngyösön, a Pesti út 78. szám alatt. (Sándor Autóház)

Feltételek:

  • Családonként 2 felnőttből (szülőből vagy nagyszülőből) és minimum 1 fő 6-17 év közötti gyermekből álljon, a szülők közül legalább 1 fő érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezzen, valamint a versenyzők (felnőtt, gyermek egyaránt) tudjanak kerékpározni.
  • Nevezésüket (a családtagok megnevezésével, születési adataival és lakcímükkel, illetve a „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkező felnőtt esetében az engedély számával és érvényességével) az erdelyir@heves.police.hu címre küldhetik meg legkésőbb a 2021. június 7-ig.
  • További nevezési lehetőség a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon.

A megyei döntőn az I-V. helyezett családokat a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága, valamint a Sándor Autóház értékes díjazásban részesíti.

A megyei döntőn győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Heves megyét a 2021 augusztusában megrendezésre kerülő országos döntőn, ahol további értékes nyeremények várnak a felkészült versenyzőkre.

Az országos vetélkedő fődíja egy Škoda személygépkocsi lesz!

A versennyel kapcsolatos további információ a +36-36/522-125 telefonszámon, az erdelyir@heves.police.hu címen, továbbá a www.kozlekedikacsalad.hu szerezhető be.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön hova tervezi idén a nyaralását?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL