Lépjen kapcsolatban velünk

Juhász Sándor 2. lett Balatonfüredi Ultra Futó Fesztiválon!

Juhász Sándor 2. lett Balatonfüredi Ultra Futó Fesztiválon!

Ez a cikk több, mint 1 éve és 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

 Vasárnap rendezték meg Balatonfüreden 6 órás Országos Bajnokság Nyílt futamot, amelyen részt vett Juhász Sándor is, aki a Szent Flórián Tűzoltó Egyesület Füzesabony. Füzesabonyi Sport Club. Team Miki jótékony sportcsapat. Tündérkert Alapítvány. DHTE színeiben állt a rajtvonalhoz. A lefutott táv: 72,889 km volt, amelyet abszolút másodikként teljesített a füzesabonyi ultrafutó.

Juhász Sándor facebook bejegyzésben számol be élményeiről:

Régóta szerettem volna ott megmérettetni magam. Úgy volt, hogy hétvégén a családdal lemegyünk, de egyéb okok miatt maradt a vasárnap éjjeli 2 órás indulás. Tesóm szerencsére elkísért a versenyre, így Budapestről már nem nekem kellett vezetni. Rajtszám felvételnél derült ki ,hogy nem vagyok benne a rajtlistában. Szerencsére a szervezők gyorsan megoldották a helyzetet, így nem feleslegesen utaztunk annyit . A következő gond az időjárással volt.5 órakor még elég hideg volt, kellett a kesztyű és felülre egy hosszú, és egy rövid ujjas póló. A pálya: aminek később nagy jelentősége lesz! 2348 méter jól futható aszfalt , körönként 4 méter szintkülönbség. 6 jobbos, 5 balos kanyart tartalmaz körönként.2 fordítóval! Az elején nagyon belekezdtünk,4:43-46 p/km. Pár kör után felül már csak egy póló kellett. Tesóm szuperül végezte a frissítést, nélküle nem lett volna ilyen eredmény! Itt is köszi !

Aztán 50 km körül, az éles fordító után elkezdett fájni a térdem Itt a tempó szépen kezdett lemenni. Szerencsére egy idő után a fájdalom beállt. Ahogy a tempó is. Jól esett a pálya mellől a nézők szurkolása. A 48 órás futók is biztattak! Azért ez nagy sportszerűségre vall! Az órám 71km fölött mutatta a távot 6 óra után. A meglepetés azonban ezután jött. Az időmérő rendszerben nem voltam benne. Nem volt hivatalos eredményem! A reklamálás után azonnal próbálták a hibát feltárni.De közben a többi futó tört körét is fel kellett vinniük. Végül megérte várni, dobogós lettem! A futam végén jó volt beszélgetni a rég látott futó barátokkal! Sajnos volt aki betegség miatt hiányzott, de a közös futást majd pótoljuk ! Köszönöm a családom támogatását! Mert nem volt egyszerű hétvégénk! Köszönöm Juhász Gábor segítségét, aki a nap során profin végezte a tennivalókat!

Szeretnék azonban egy jótékonysági adomány gyűjtést a füzesabonyi Bíró Ádám patau szindrómában szenvedő kisfiú javára! A lefutott kilométereket meg lehet vásárolni, és az adományokat természetesen közvetítjük a családnak! 11 éve futok jótékony célból, most is ez a lényeg!

Számlatulajdonos : Juhász Sándor Számlaszám: 61900019-17106641 Közlemény : 6 órás futás Bíró Ádám javára.

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL