Lépjen kapcsolatban velünk

Kiállítással zárult az IV. Szabadkéz Művésztelep a Magyar-Tár-Házban – galéria

Kiállítással zárult az IV. Szabadkéz Művésztelep a Magyar-Tár-Házban – galéria

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Vasárnap kiállítással zárult a IV. Szabadkéz Művésztelep a szihalmi Magyar-Tár-Házban. Az esemény lehetőséget teremtett a tíz, közöttük több Munkácsy–díjas művésznek a műfaji kötöttségek nélküli alkotásra, kapcsolatteremtésre.

Augusztus 2-án kezdődött és egészen augusztus 22-ig tartott a IV. Szabadkéz Művésztelep a szihalmi Magyar-Tár-Házban, mely vasárnap a Szabadkéz Galéria kiállításával zárult. Az eseményen idén sem volt hívószó, megadott téma. A szervezők célja továbbra is az egyéni és kollektív alkotómunka biztosítása volt műfaji kötöttségek nélkül.

A művésztelep szervezői évről évre különböző korosztályokból állítják össze a résztvevők csoportját, mellyel a közvetlen vagy közvetett egymásra hatás, egymás munkamódszerének, gondolkodásának megfigyelése által új szellemi kohéziót kívántak generálni.

Idén 10 meghívott művész alkot a háromhetes művésztelepen: Gaál József, Gulyás Andrea Katalin, Hajgató Terézia, Huszár Imre, Kádár Emese, Kótai Tamás, Szabó Ádám, Szabó Anna-Mária, Szurcsik József, Wechter Ákos.

Továbbiak Kultúra kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL