Lépjen kapcsolatban velünk

Kijárási korlátozás lép életbe szombattól!

Kijárási korlátozás lép életbe szombattól!

Kijárási korlátozás lép életbe szombattól!

Ez a cikk több, mint 2 éve és 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Kijárási korlátozást vezetnek be Magyarország egész területére március 28 és április 11 között. Két héten keresztül az otthonunkat vagy a lakóhelyünket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából hagyhatjuk el- jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban. Részletek később!

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorának a vendége, ahol kiemelten foglalkozik a koronavírus okozta járvánnyal és arról, hogyan próbál fellépni ez ellen a magyar kormány.

Orbán Viktor ismertette, kijárási korlátozást vezetnek be március 28. és április 11. között, a kormányfő leszögezte,nem kijárási tilalomról van szó.

Március 28-a és április 11-e között.

Ebbe az időben az otthonokat csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása miatt lehet elhagyni, de a korlátozás Orbán szerint arányos és szükséges, megfelel a külföldi mintáknak. Hozzátette, a szociális távolság (másfél méter) megtartásával az egészségügyi sétát lehetővé tették, de bekerült egy olyan korlátozás is, hogy az idősek és a fiatalok külön idősávban mehetnek boltba.

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL