Lépjen kapcsolatban velünk

NYÁRESTI vetítések Füzesabonyban!

NYÁRESTI vetítések Füzesabonyban!

NYÁRESTI vetítések Füzesabonyban!

Ez a cikk több, mint 2 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Média Kft. szervezésében 3 alkalommal filmvetítés lesz a városi parkban. A rendezvénysorozat a Kiskedvencek titkos élete 2. részével indul július 30-án, szombaton 21:00-kor. Augusztus 13-án a Kincsemet, majd zárásként augusztus 27-én a Pál utcai fiúkat láthatják a kilátogatók.

Kedvcsinálóként néhány információ a filmekről:

A KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE 2. – JÚLIUS 30. SZOMBAT
amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, 86 perc, 2019

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit. Eközben Gigi, akire indulásuk előtt Max rábízta a legkedvesebb játékát, megpróbálja kimenteni egy macskákkal telezsúfolt lakásból a szóban forgó játékot. Hógolyó szintén küldetésre indul: ő egy Hu nevű fehér tigriskölyköt akar kiszabadítani egy cirkusz fogságából.

ELŐZETES: https://www.youtube.com/watch?v=LQEnyRe0a8Y&t=6s

KINCSEM – AUGUSZTUS 13. SZOMBAT
magyar romantikus kalandfilm, 121 perc, 2017

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

ELŐZETES:  https://www.youtube.com/watch?v=0cWOFc3MuAU

A PÁL UTCAI FIÚK – AUGUSZTUS 27. SZOMBAT
magyar-amerikai játékfilm, 104 perc, 1968

A Pál utcai grundon délutánonként kisdiákok játszanak. Hírét veszik, hogy a Füvészkertben tanyázó rivális társaság, amelynek Áts Feri a vezére, rohamra készül, hogy elfoglalja a Pál utcaiak grundját. A fiúk felkészülnek az ellenséges támadásra. Bokát választják vezérül, a többiek is kapnak rangot, egyedül a vézna, szőke Nemecsek Ernő marad közlegény. Geréb, aki szintén a vezéri rangra pályázott, bosszúból a füvészkertiekkel szövetkezik. Az árulás gyanúja Nemecsekre terelődik. A vézna kisfiú, hogy bebizonyítsa hűségét, visszaszerzi az ellenség által elrabolt grundzászlót. Akciója során kényszerű fürdőt vesz a füvészkerti tó hideg vizében. Elérkezik a csata napja…

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=cyuWNiQBpZs&t=8s

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a Média Kft.

Továbbiak Aktuális kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL