Lépjen kapcsolatban velünk

Rangadó,izgalmakkal

Rangadó,izgalmakkal

Ez a cikk több, mint 1 éve és 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Vasárnap az OKTAT60 Hatvani KSZSE női kézilabdacsapata volt az ellenfele a füzesabonyi lányoknak. A fordulatokban és izgalmakban bővelkedő találkozón végül egy gólos (26-25) hazai győzelem született.

Mindkét csapa játékán meglátszott, hogy nagy tétje van a mérkőzésnek, hiszen a győztes egy lépéssel közelebb kerül a bajnokság megnyeréséhez. Nagy elánnal indult a játék, viszont mindkét oldalon rengeteg hibával. A hazaiak kispadján Tamás Tamás edzőnek nehezére esett az ülés, de nem tudott mit tenni, mert sportsérülés miatt mankóval és begipszelt lábbal tudta instruálni a játékosait. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a hazaiak a végére sikerült biztos előnyt szerezniük, így 14-9-es állásnál vonultak az öltözőbe a csapatok.

A második játékrész elején tovább növelték a gólkülönbséget a hazaiak (16-9), de túlzott optimista volt az aki már hátradőlt. A hatvaniak folyamatosan jöttek fel, egy pillanatra sem adták fel. A végjáték sok izgalmat hozott és már-már úgy tűnt a vendégeknek sikerül megfordítaniuk a meccset. Szerencsére a 60. percben lefújták a találkozót, így 26-25-ös végeredménnyel ért véget a játék. Fontos meccsen, fontos pontokat szerzett meg így az FSC.

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL