Lépjen kapcsolatban velünk

Tíz baleset 24 óra alatt, köztük egy újabb motoros haláleset

Tíz baleset 24 óra alatt, köztük egy újabb motoros haláleset

Tíz baleset 24 óra alatt, köztük egy újabb motoros haláleset

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A vasárnapi zivatarok jelentősen megnövelték a balesetek számát megyénkben is. Az M3-as autópályán Kál térségében a heves esőzés következtében több anyagi káros baleset történt.  Kijutott a motorosoknak is, 23-as főúton egy motoros és egy személygépkocsi ütközött össze. Eger és Egerszalók között egy motoros betonoszlopnak hajtott, melynek következtében a férfi a helyszínen életét vesztette.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy anyagi káros, öt személyi sérülésessel járó és egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt- olvasható a police.hu baleseti összefoglalójában.

A rendőrség kéri a gépjárművezetőket, hogy mindig az aktuális út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek: esőben, viharban mérsékeljék a jármű sebességét!

A fokozódó hőség megviselheti az emberi szervezetet és közlekedésbiztonsági szempontból is kockázatokat rejt magában. A járművezetők általában kevésbé tudnak koncentrálni, valamint a megszokottnál figyelmetlenebbek, amely egy közlekedési helyzetben kihatással lehet a reakcióidőre is. Egyeseknél fokozódó ingerlékenységet, türelmetlenséget, míg másoknál tompaságot válthat ki a hőség. Épp ezért fontos, hogy türelmesen, a megszokottól nagyobb körültekintéssel és odafigyeléssel induljanak a közlekedők útnak. 

foto: agria.tv.bt

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL