Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jolán, Vid

Sötét
Fény

Tört-zúzott a népes rokonság egy Tisza-parti faluban

Tört-zúzott a népes rokonság egy Tisza-parti faluban

Tört-zúzott a népes rokonság egy Tisza-parti faluban

Ez a cikk több, mint 9 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Erőszakos cselekmények sora szakította félbe tavaly ősszel a házilagos műköröm építést egy Tisza-parti faluban Heves vármegyében. Törtek-zúztak a sértett lakásában a felindult asszonyok.

A vádirat szerint a harcias anya tavaly, egy októberi délutánon több rokona kíséretében jelent meg régi haragosuk lakásánál azért, hogy ott számon kérjen egyes korábbi, általa sértőnek ítélt kijelentéseket. A sértett a ház egyik szobájában szívességből éppen műkörmöt rakott fel egy barátnőjének, amikor a vádlott hívatlanul belépett a helyiségbe. Néhány keresetlen szó után vita alakult ki a nők között, aminek során a terhelt felütötte a sértett állát, de eközben megkarcolta őt az ellenfele kezében tartott körömreszelő. Erre kifutott az utcára, ahol megmutatta a sérülését a lányának, mire az időközben bezárt bejárati ajtót berúgva mindketten berontottak a lakásba, ahol immár együttesen bántalmazták a haragosukat.

A felfordulás közepette az idősebb vádlott váratlanul felkapta a konyhaasztalról a műkörmöt készíttető vendég telefonját, és azt – a vétlen tulajdonos szeme láttára – úgy földhöz vágta, hogy a készülék használhatatlanná vált. Ezután egy asztali lámpát behajított a szobába, ahol annak egyik lerepülő alkatrésze a nagy-képernyős televíziót találta telibe, így az is tönkrement. A tombolásnak a vádlottak utcáról besiető rokonai vetettek véget – közölte portálunkkal a Heves Vármegyei Főügyészség.

Az események kapcsán tett feljelentésre nyomozás indult, melynek befejezését követően a Hevesi Járási Ügyészség a napokban vádat emelt két személlyel, egy anyával és a lányával szemben az általuk társtettesként elkövetett magánlaksértés vétsége, valamint könnyű testi sértés vétsége miatt. Emellett az ügyészség az idősebb nőt kétrendbeli rongálás vétségével is vádolja.

A járási ügyészség a vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság – büntetővégzéssel – ítélje végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre az anyát, míg a lányával szemben jóvátételi munka intézkedést alkalmazzon, emellett rendelje el a pártfogó felügyeletét is.

Kiemelt képünk illusztráció.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL