Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Mária

Sötét
Fény

Új kihívás előtt a füzesabonyi bajnokcsapat edzője

Új kihívás előtt a füzesabonyi bajnokcsapat edzője

Ez a cikk több, mint 1 éve és 6 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Távozhat a női NB II. Északkeleti csoportjában bajnoki címet szerzett Füzesabonyi SC éléről Tamás Tamás. A 28 éves szakember Egerben kap új feladatot – írja a heol.hu.

– Óriási lehetőségként élem meg az egri szerepvállalást, ami az edzői pályám további alakulását is meghatározhatja – mondta Tamás Tamás. – Nem titkoltan nagy ambíciókkal állok a szakmához, szakedzői képzésen veszek részt az Eszterházy Károly Egyetemen, idővel szeretnék felnőtt szinten is magasabb osztályban tevékenykedni.

Tamás Tamás nyártól az SBS-Eger NB I-es ifjúsági csapatát irányítja. A megyeszékhelyi klubnál Kocsis Csaba helyét veszi át, aki immár az NB I/B-s ÓAM-Ózdi KC szakmai munkájáért felel. Arról, hogy Tamás Tamás négy év után másnak adja a stafétát a füzesabonyi női csapat élén, vagy a két feladatot párhuzamosan végzi, egyelőre nem született végleges döntés.

A Füzesabonyi SC edzőként Tamás Tamás irányításával 2019 után idén ismét bajnoki címet ünnepelhetett az NB II. Északkeleti csoportjában. A magasabb osztályban történő szereplés azonban egyelőre távol áll a realitásoktól, így a klubvezetés döntése értelmében már az osztályozót sem kívánja megvívni a gárda.
– Számos szempontot figyelembe döntöttünk úgy, hogy maradunk az NB II-ben – fogalmazott a füzesabonyiak szakosztályvezetője, Pásztor Gergely. – Az anyagi lehetőségeink alapjaiban behatárolják a mozgásteret, így elég hamar rövidre zártuk ezt a témát. Tamás Tamással még zajlanak az egyeztetések az esetleges közös folytatás mikéntjéről, de a realitás azt mondatja, hogy új szakemberrel kell megoldanunk a női szakágat irányítását.

Tamás Tamás játékosként a Füzesabonyi SC NB II-es férficsapatával ezüstérmet szerzett a magunk mögött hagyott szezonban. A bajnokság hajrájában lábtörés miatt már nem léphetett pályára.

– Még érzek magamban annyi erőt, hogy ha sikerül felépülnöm játékosként is tudjak segíteni – tekintett előre az átlövő. – Minden azon múlik, hogy az edzés időpontokat miként tudjuk majd összehangolni. Most már Eger az első, a többit majd meglátjuk.

Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL