Lépjen kapcsolatban velünk

Új névadó szponzor az Egri Vízilabda Klubnál

Új névadó szponzor az Egri Vízilabda Klubnál

Új névadó szponzor az Egri Vízilabda Klubnál

Ez a cikk több, mint 4 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A száz százalékban magyar tulajdonú TIGRA Informatikai Csoport lett az Egri Vizilabda Klub új névadó főszponzora. Így mostantól az Egri Vízilabda Kft. és az Egri Vízilabda Klub által működtetett összes csapat elnevezése TIGRA-ZF-EGER lesz, az új támogatóval 2022 végéig tartó megállapodást írt alá a klub. A biztos anyagi háttér mellett nagyobb teret kaphat az utánpótlás nevelése.

A TIGRA Informatikai Csoport az Egri Vizilabda Klub új névadó főszponzora – a megállapodás létrejöttét közös sajtótájékoztatón jelentette be Szécsi Zoltán, a klub elnöke és Vertán György, a TIGRA ügyvezető-tulajdonosa szerdán Egerben. A megegyezés értelmében az Egri Vízilabda Kft. és az Egri Vízilabda Klub által működtetett összes csapat elnevezése TIGRA-ZF-EGER lesz a jövőben.

A biztos anyagi háttér jelenti eredményeink zálogát, ezért külön öröm, hogy 2022. december 31-ig szóló időtartamra sikerült megállapodnunk – hangsúlyozta Szécsi Zoltán. Az egri klub elnöke külön megköszönte a ZF Hungária Kft. segítségét, amely sokáig egyedüli mecénásként emelte az élmezőnybe az egri vízilabdát, most pedig átengedte a főszponzori első helyet a TIGRA Kft.-nek.

Az új névadó főszponzor megjelenése új szakmai koncepció bevezetését is lehetővé teszi. A Benedek Tibor által felépített modell mintájára a jövőben a TIGRA-ZF-EGER csapatainak is az utánpótlás tehetségek kibontakoztatása áll a célkeresztjében. Hisszük, hogy a hosszútávú sikeresség alapját a saját nevelésű, klubhoz kötődő játékosok képezik

– jelentette ki Szécsi Zoltán, hozzátéve.

A cél az, hogy a minél közelebbi jövőben minél több egri nevelésű olimpiai bajnokot köszönthessünk a Dobó téren – húzta alá a klubelnök.

Az utánpótlásnevelést előtérbe helyező program nem csupán az élsport sikereit támogatja, de még fontosabb a város, az itt élők sportéletében betöltött szerepe – emelte ki Nyitrai Zsolt Eger országgyűlési képviselője.

A sportnak jelentős a szerepe a közösségek formálásában, de még fontosabb az egészség megőrzésében, a fiatalok nevelésében, hiszen kitartásra, elkötelezettségre nevel, fegyelmet és csapatmunkát tanít – indokolta a képviselő, hogy miért állt azonnal a kezdeményezés mellé és segített megtalálni a támogató partnert az elképzelés megvalósításához.

Mint mondta, az egri úszás és vízilabda – már csak a 110 éves hagyományai miatt is – megérdemli a kiemelt támogatást, hiszen generációkat tanított meg a sport, a mozgás szeretetére.

A vízilabda Magyarország egyik kedvenc, hagyományosan elképesztő sikereket és meghatározó élményeket nyújtó sportága, így nem volt nehéz a választás: egy ilyen sportágban érdemes névadó szponzornak lenni. Főleg egy ilyen törekvő, újra bizonyítani akaró csapaténak, ahol már a múlt eredményeire támaszkodhatunk és a jövő sikereinek együtt örülhetünk majd. Megtiszteltetés számunkra, hogy egy 110 éves sportegyesületet támogathatunk. Bízunk benne, hogy ezzel mi is hozzá tudunk járulni az elkövetkező évek egri és hazai sportsikereihez

– szögezte le Vertán György.

Az ügyvezető-tulajdonos szerint óriási felelősséget is jelent névadó szponzornak lenni, ugyanis folyamatosan ott kell álljon a választott csapata mellett– tette hozzá.

Továbbiak Sport kategóriában

FEL