Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jeromos

Sötét
Fény

Vetélkedővel búcsúztatták a nyarat a Kis bocsosok

Vetélkedővel búcsúztatták a nyarat a Kis bocsosok

Vetélkedővel búcsúztatták a nyarat a Kis bocsosok

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Vetélkedővel búcsúztatta a nyarat a Kis Bocs Baba-Mama Egyesület. Volt többek közt kötélhúzás, labdajátékok, lekváros kenyér evés és activity is. Több mint tíz csapat jelentkezett a péntek délutáni mókára.

Az I. Nyárbúcsúztató vetélkedőjét szervezte meg pénteken a Kis Bocs Szihalmon, összesen 10 csapat jelentkezett a versenyre, de kísérőkből, szurkolókból sem volt hiány.

Nagyon örültünk és a szihalmiak mellett, volt csapat Besenyőtelekről, Egerből, Andornaktályáról. A csapatok elszántan, küzdöttek a versenyszámokban, csodálatos volt látni a sok mosolyt, gondolkodást és az egymás segítését! Igazi integrált vetélkedő volt! A versenyszámok között volt, labdavezetés, tojásszalon, találós kérdés, kötélhúzás, lekváros kenyér evés, ropi evés, activity, puzzle

– fogalmazott Galyasné Dósa Katalin az egyesület elnöke.

Míg a verseny zajlott, több kísérő programot is ki lehetett próbálni a kilátogatóknak, volt csillámtetoválás, gyémántszemrakás, de be lehetett ülni a rendőrautóba is. Mindenki kapott egy rubik kockát, amivel igazán el lehetett tölteni az időt. A nyolcfordulós versenykör végén minden csapat ajándékban részesült.

Az eredményhirdetés után nem volt vége a napnak, sőt! A Szihalmi Önkéntes Tűzoltó Egyesület jóvoltából érkezett a mindenki által kedvelt habparti.

Nagyon fontos elmondanunk, hogy míg a vetélkedő zajlott, egy delegáció a játékközpontunkat látogatta meg. Óriási megtiszteltetés az egyesületünk számára, hogy Szihalomra látogatott el a Partners Hungary Alapítvány és a világszervezet a Unicef GSSC Office, Budapestről és más országból is. Hihetetlen és nagy öröm, hogy nagy érdeklődéssel kérdeztek minket az egyesületünk tevékenységeiről. Megtekintették a játékközpontunkat, ami ahogy érzékeltük, nagyon tetszett számukra és bekapcsolódtak a nyárbúcsúztató vetélkedőbe, ami igazán közösségépítő programra sikerült

-emelte ki a bejegyzésben az egyesület elnöke.

Továbbiak FH színes kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL