Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Mária

Sötét
Fény

Hiába tiltották el a vezetéstől, mégis Füzesabonyban kocsikázott a dormándi férfi

Hiába tiltották el a vezetéstől, mégis Füzesabonyban kocsikázott a dormándi férfi

Hiába tiltották el a vezetéstől, mégis Füzesabonyban kocsikázott a dormándi férfi

Ez a cikk több, mint 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Több esetben is vádiratot nyújtott be az Egri és a Füzesabonyi Járási Ügyészség olyan személyek ellen, akik habár a vezetéstől el voltak tiltva mégis volán mögé ültek. Többek között egy dormándi férfi ellen is, akit négy különböző szabálysértési hatóság is eltiltotta a vezetéstől, mégis volán mögé ült Füzesabonyban.

Az Egri Járási Ügyészség nyújtott be vádiratot az ellen a 33 éves férfi ellen, aki 2021 novemberében Feldebrőn közlekedett úgy az autójával, hogy nem zavarta az az általa nyilván ismert tény, miszerint korábban a bíróság, mint szabálysértési hatóság fél évre eltiltotta a vezetéstől.

Ebben az esetben az ügyészség pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Az Egri Járási Ügyészség azzal vádol egy mezőszemerei férfit, hogy 2021 novemberében Egerben, a Kistályai úton vezetett autót annak ellenére, hogy a bíróság őt korában büntetőeljárás keretében – ittas járművezetés vétsége miatt – több mint egy évre eltiltotta a vezetéstől.

A vádat emelő ügyészség felfüggesztett szabadságvesztés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt a járásbírósághoz benyújtott vádiratában.

Végül a Füzesabonyi Járási Ügyészség nyújtott be vádiratot az ellen a dormándi férfi ellen, aki 2021 októberében Füzesabony belterületén furikázott a kocsijával, miközben fittyet hányt arra, hogy korábban már négy különböző szabálysértési hatóság is eltiltotta a vezetéstől.

A vádlottal szemben az ügyészség ebben az eseten már személyi szabadságot ténylegesen elvonó büntetés – elzárás – kiszabására tett indítványt, emellett indítványozta a büntető bíróság általi járművezetéstől eltiltást is.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL