Bővül és megújul a telepi részen a játszótér

Megkezdődtek a telepi játszótér bővítésének munkálatai, -tudtuk meg Molnár Richárd alpolgármestertől. Az önkormányzat az MLSZ-szel közösen pályázott és nyert forrást egy  20×40-es műfüves pálya létesítésére.

„Arra gondoltunk, hogy a sportcsarnok melletti terület a legalkalmasabb a pálya kialakítására, hiszen ezzel nő a gyerekek lehetősége a szabadidejük eltöltésére, sportolásra, fizikai állapotuk erősítésére. Ezért terveztettük ide.”- mondta az alpolgármester. Valamint a Teleki Blanka Általános Iskola testnevelő tanárai örömömmel fogadták az épülő műfüves pályát, amit iskola ingyenesen használhat és itt tarthatják a testnevelés órákat.

 

„Fontos volt számunkra, hogy bővüljön a játszótér is. A most zajló munkálatokkal csak felújítjuk és átrendezzük a teret. Minden játék megmarad, csak egy részük más helyre kerül. A tereprendezés miatt fák nem kerülnek kivágásra, de a műfüves pálya tervezett helyszínét szabaddá kellett tenni. A munkálatokat egy hónapra tervezzük. A kellemetlenségekhez türelmet és megértést kérünk.

Ez az önkormányzat épít és nem rombol, ezért visszautasítom azokat a rosszindulatú megjegyzéseket, amelyet néhányan tettek  az önkormányzat fejlesztéseire – tette hozzá Molnár Richárd. Az elkövetkezendő időszakban egyre több beruházással találkoznak a Füzesabonyiak. „ Erre vártunk, ezért pályáztunk. Füzesabony fejlődik, de ez nem megy munkálatok nélkül.”

Akinek kérdése, véleménye, problémája van, az jelezze a fuzesabonyfejlodik@gmail.com emailcímen. Ezt azért hoztuk létre, hogy közvetlen kapcsolatunk legyen a beruházások megvalósulásának idején az itt élőkkel. –mondta az alpolgármester.