Lépjen kapcsolatban velünk

Megkezdődött a felújítás a Rákóczi úton, a Baross és a Széchenyi út között. Forgalomkorlátozásra számítsanak – videó

Megkezdődött a felújítás a Rákóczi úton, a Baross és a Széchenyi út között. Forgalomkorlátozásra számítsanak – videó

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Újabb állomásához érkezett a Zöld Város kivitelezése, felvonult a vállalkozó a Baross és Széchenyi út között a Rákóczi úton és elkezdte a munkálatokat, így forgalomkorlátozásra kell számítani a városközpontban. Szerdán viszont az ivóvízhálózat-karbantartás miatt ismét vízhiány lesz a városközpont egy részén. A részletekről Nagy Csaba polgármester adott tájékoztatást.

Nagy Csaba polgármester elmondta- június 23-án reggel 7 és délután 16 óra között ismét vízhiány lesz a Rákóczi út páros oldalán a Baross út és az Egyetértés út között, valamint a Széchenyi úton egészen az Ifjúság útig. A vízhiány oka, hogy a Heves Megyei Vízmű Füzesabonyi Kirendeltsége karbantartást végez a Széchenyi út és a Rákóczi út találkozásánál, tolózárakat cserélnek.

Hétfő reggel elkezdődött a munka a Rákóczi úton a Baross és Széchenyi út között is a Zöld Város projekt részeként, várhatóan hamarosan le fogják zárni a forgalom elől a szakaszt teljes mértékben és parkolni sem lehet majd.

A polgármester kiemelt azt is, hogy megkezdődik azoknak a fának a kivágása, melyek betegek, elöregedtek, vagy akadályozzák a kivitelezést. Hozzátette azt is, újakat ültetnek helyettük, a projekt részeként több mint száz fát.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön hova tervezi idén a nyaralását?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL