Lépjen kapcsolatban velünk

Nyitrai Zsolt: Nem hibázhatunk június 9-én!

Nyitrai Zsolt: Nem hibázhatunk június 9-én!

Magyarország nem küldhet olyan embereket az Európai Parlamentbe (EP), akik háborúpártiak és a magyarországi dollárbaloldal képviselői, ezért nem hibázhatunk június 9-én – jelentette ki a miniszterelnök főtanácsadója pénteken a Hajdú-Bihar vármegyei Nyíradonyban.

Megjegyezte, a háborúpárti erők ellen nagyon sok „találkozásra, beszélgetésre és kézfogásra” van szükség,

ennek a munkának a célja pedig az, hogy kijavítsák a brüsszeli bürokraták által a háború, a migráció és a gender témáiban, valamint a koronavírus kezelésében elkövetett hibákat.

Nyitrai Zsolt arról beszélt, a Fidesz-KDNP nagyon komoly képviselőjelölti listát állított fel az EP-választásokra, ezen szinte mindegyik társadalmi csoport képviselteti magát.

Az Európai Unió ma egészen másról szól, mint Magyarország 2004-es csatlakozásakor, az eredeti értékei, az egykor a háborút ellenző világos és egyértelmű értékszövetség mára teljesen megváltozott.

Abban vagyunk érdekeltek, hogy rávilágítsuk Európa népeinek figyelmét arra, hogy rossz pályán van az Európai Unió, rossz pályán megyünk, rossz pályán futunk, és rossz szándékú emberek vezérlik ezt a futamot” – fogalmazott a képviselő, megjegyezve, ha ebben nem lesz változás, akkor a kontinens komoly veszélybe kerülhet.

Nagy változásra lenne szükség Brüsszelben, a békepárti oldalnak „erőre kell kapnia”, az illegális migrációt kezelni kell, valamint lépéseket szükséges tenni a „genderőrület” megfékezésére – vázolta a célokat Tasó László.

Forrás: hirado.hu

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL