Lépjen kapcsolatban velünk

Szabadság úti ATM – a pénzintézet nem üzemelteti tovább a bankautomatát

Szabadság úti ATM – a pénzintézet nem üzemelteti tovább a bankautomatát

2022 szeptember 13-án leszerelésre került Füzesabony északi városrészében a Szabadság úton lévő bankautomata. Ennek kapcsán kértünk tájékoztatást az ATM-et üzemeltető Magyar Bankholdingtól. Megkeresésünkre péntek délelőtt kaptunk visszajelzést, a pénzintézet válaszát az alábbiakban olvashatják.

„Az utóbbi években, különösen a pandémia alatt, változtak az ügyfelek bankolási szokásai: gyakrabban használják bankkártyájukat vásárlásra és intézik online egyszerűbb banki ügyeiket készpénz használata nélkül. Ennek eredményeképpen változott az ATM-ek kihasználtsága is. Így történt a Füzesabony, Szabadság úton üzemeltetett ATM-ünk esetében is, melynél alaposan megvizsgáltuk a további működtetési lehetőségeket. A vizsgálat alapján az a döntés született, hogy az ATM-et nem üzemeltetjük tovább. 

Legközelebbi ATM-ünk a településen belül a Rákóczi út 58. szám alatt található, illetve ügyfeleink bankkártyával továbbra is országszerte tudnak vásárolni a kisebb településeken is, online bankolási lehetőségeink segítségével pedig otthonról, kényelmesen tudják például a befizetendő csekkek összegét elutalni. 

Fontos hangsúlyozni, hogy a Magyar Bankholding továbbra is a legnagyobb hazai fiókhálózatot működteti és több, mint 800 ATM-ből álló kiterjedt országos hálózattal rendelkezik, melyből saját banki ATM készpénzfelvételre vonatkozó díjazás mellett vehetnek fel pénzt ügyfeleink. „

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL