Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jeromos

Sötét
Fény

Új edző érkezik a bajnok női kézilabdacsapathoz

Új edző érkezik a bajnok női kézilabdacsapathoz

Ez a cikk több, mint 2 éve és 3 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Váczi Sándor veszi át a Füzesabonyi SC NB II.-es női együttesének irányítását. A szakosztály vezezése nagy tapasztalattal rendelkező edzőt választott ki az Ózdról érkező szakemeber személyében és Nagy Csaba az egyesület elnöke a napokban megegyezett a trénerrel.

A 64 esztendős szakember az SBS-Eger NB I.-es ifjúsági csapatához távozó Tamás Tamást váltja a bajnokcsapat kispadján. – Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberről van szó, aki számára a női mezőny sem ismeretlen – fogalmazott az új tréner kapcsán az FSC szakosztályvezetője, Pásztor Gergely. – A megállapodás értelmében Sanyi bácsi a felnőttekkel párhuzamosan az ifjúsági csapatot is gardírozza.

Váczi Sándor élvonalbeli tapasztalattal is rendelkezik, hiszen a 2001/2002-es szezonban a DVSC-Valdor NB I.-es női csapatát irányította. Az elmúlt szezonban az NB I/B Keleti csoportjában szerepelő Ózdi KC férficsapatának másodedzőjeként tevékenykedett.– A borsodiaknál megszűnt a megbízatásom, s még érzek magamban erőt arra, hogy vezetőedzőként is megálljam a helyem – fogalmazott az Eszterházy SC szakmai igazgatójaként is tevékenykedő Váczi Sándor. – Az új szezonban is az lesz a cél, hogy az érmes helyekért versengjünk, megőrizve ezt a remek közösséget.A Füzesabonyi SC a 2020/2021-es NB II. Északkeleti csoportjának aranyérmeseként nem élt a magasabb osztályban való szereplés lehetőségével.

fotó: Lénárt Márton , heol.hu

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL