Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Mária

Sötét
Fény

Virágosítson és pályázzon a “Füzesabony legvirágosabb portája” címre!

Virágosítson és pályázzon a “Füzesabony legvirágosabb portája” címre!

Ez a cikk több, mint 2 éve és 4 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Ismét lehet pályázni “Füzesabony legvirágosabb portája 2020” címre két kategóriában a város szépítése, a kulturált környezet kialakítása érdekében. Virágosítson és nyerjen!

Pályázati kategóriák:

  1. Kategória:
  1. Családi házas kategória
  2. Balkon (erkély) kategória
  1. Kategória
  1. Intézményi, gazdálkodó egység kategória

Díjazás: A  legvirágosabb porta cím nyertesei mindkét kategóriában többek között egy  “Füzesabony legvirágosabb portája 2020” feliratú réztáblával, valamint mindkét kategória első három helyezettje 10.000 Ft összegű vásárlási utalványban részesül. Valamennyi induló vegyes csomag virághagymából álló ajándékot kap.

Jelentkezés: A pályázathoz jelentkezési lapot kell kitölteni, melyet a Füzesabonyi Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Csoportjától kérhetnek, valamint itt is adhatnak le 2020. július 31-ig. A jelentkezési lap Füzesabony Város honlapjáról (www.fuzesabony.hu) is letölthető. A jelentkezési lapok alapján a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság tagjai szemrevételezik a pályázott helyszínt és döntenek a címek adományozásáról 2020. augusztus 15-ig.

A nyertes pályázók írásban értesítésre kerülnek és a Legyen tánc fesztiválon vehetik át az elismeréseket. Az a pályázó, aki „Füzesabony legvirágosabb portája” címet 2019-ben elnyerte, jelen évben ezen címre nem nyújthat be ismételten pályázatot.

 

 

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL